T-Mobile zdůrazňuje v kampani důležitost autentičnosti

pátek, 10. května 2024, 12:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

T-Mobile v nové employer brand kampani „#JsmeSamiSebou“ podtrhuje, jak je důležité být autentický. 

Klíčový vizuál ke kampani #JsmeSamiSebou, zdroj: T-Mobile

Klíčový vizuál ke kampani #JsmeSamiSebou, zdroj: T-Mobile

V nové employer brand kampani „#JsmeSamiSebou“ T-Mobile ukazuje prostřednictvím autentických výpovědí zaměstnanců své hodnoty, jako je lidskost, rozmanitost a možnost růstu. Sděluje, že bez ohledu na to, odkud zaměstnanci pocházejí, jakými jazyky mluví, jaké mají koníčky nebo jak dlouho ve firmě pracují, nemusí se přetvařovat.

„Spokojenost zaměstnanců je pro nás klíčová. Možnost být sám sebou a nepřetvařovat se je důležitá nejen pro naši vnitřní pohodu, ale také pro spokojenost celé společnosti. Protože jen tak můžeme našim zákazníkům poskytovat ta nejlepší řešení,” potvrzuje Jitka Adámková, CHRO & Executive Board Member v T-Mobile CZ & Slovak Telekom.

V kampani vystupují zaměstnanci mobilního operátora – ženy a muži různého věku, původu, sexuální orientace, postavení a zálib. Brandová kampaň je adaptací a lokalizací globální kampaně #QuestionTodayCreateTomorrow společnosti Deutsche Telekom AG, kterou se firma rozhodla lokalizovat na český trh.

K vidění bude employer brandová kampaň až do konce června na sociálních sítích Facebook, Instagram, LinkedIn a Reddit, Google i online portálech. Zaměstnanci společností T-Mobile CZ a Slovak Telekom se představí v minutovém video spotu. Součástí komunikace budou i bannery a microsite, jež nabídne i blogy ambasadorů, kvíz či „tajnou“ ingredienci, která pomůže uchazečům uspět u pohovoru. 

„Když se pouštíme do globální kampaně, vždy se rozhodneme přizpůsobit a lokalizovat ji pro náš pracovní trh. V tomto případě jsme vytvořili nový komunikační koncept značky zaměstnavatele #JsmeSamiSebou a doplnili jsem ho výrobou vlastního spotu. Klademe důraz na lidskou a technologickou rozmanitost a dáváme najevo, že si vážíme osobnosti každého z nás,” dodává Lukáš Hanko, Employer Brand Leader v T-Mobile.

Pod kampaní je podepsána agentura Promiseo. Produkci spotu zajistila společnost EventHouse

-stk-